Ærlighed

Jeg opdaterer en del på Facebook, når tingene flyver op og ned jobmæssigt.  For mig er det vigtigt at man viser begge sider af livet som selvstændig. De fleste viser kun toppen af isbjerget, og ikke hvad der gemmer sig derunder af hårdt arbejde, knuste drømme og søvnløse nætter. For dem er der i starten flere af, end der er successer.

sucess-is-an-iceberg

På det seneste har det handlet en del om hvordan det har set ud med min a-kasse. I går ringede de for at bede mig om at opsige mit deltidsjob, da de havde lavet en fejl med mine supplerende dagpenge. Vi tager den lige kort igen. Min a-kasse beder mig om at opsige mit arbejde!

Først bliver jeg ærlig talt lidt ude af den. Jeg ringer til min arbejdsgiver og opsiger mit job øjeblikkeligt, for derefter at ringe til a-kassen igen. Kvinden jeg taler med er kold som is, og det lyder ikke til at være noget der rør hendes sønderligt at de har begået en fejl, der har stor konsekvens, ikke bare mig for mig, men også for min arbejdsgiver.

Jeg spørger til hvor langt de er med behandlingen af min skrivelse om at starte min selvstændige virksomhed, og jeg bliver stillet om til en mere hjertevarm kvinde, der er venlig og lyttende. Det er først til slut at jeg forklarer hvorfor jeg egentlig er stillet igennem. Hun fortæller at jeg blot kan starte virksomheden op samme dag, da hun gerne vil sige god for mig, men med alt min erfaring indenfor a-kasser, takker jeg nej. Jeg skal have det hele godkendt på skrift, før jeg gør noget som helst. Hun tør ikke love hvornår jeg kan blive godkendt, men hun rykker mig frem i køen.

I dag vågner jeg op til lyden af en email. “Du har ny post fra ASE”. Kl.09.05 har en medarbejder ment at der skulle noget god karma min vej. JEG ER BLEVET GODKENDT TIL SELVSTÆNDIG VIRKSOMHED. Så nu skal Line Marie Skjoldan, som jeg netop har sagt op hos i går, bare have en ny k0ntrakt fra mig, og så bliver hun min første klient hos Rose Media.

Tag disse kloge ord fra min afdøde morfar. Han var en dygtig forretningsmand ❤ (Det er fra vores familieavis)

morfar
Nu vil jeg holde juleferie.

Rigtig glædelig jul!

 

Reklamer

One thought on “Ærlighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s