Vælg din rigtige tatovør

Jeg har i et par år holdt mig til én tatovør, da jeg vidste hun kunne sit kram.

Men for ca et års tid siden, rykkede hun over i en ny shop. Wicked work shop, der ligger i starten af Nørrebro. Her afholdt de walk-ins hvor man kan vælge et design som et tegnet på forhånd, og så koster det KUN 500 kr. Og det skal lige siges at tatoveringer hverken er små, kedelige eller i dårlig kvalitet, tværtimod får man virkelig noget for sine tattoo skillinger.

Det var så her jeg mødte Mark Snor. Egentlig skulle jeg bare ind til Aygyl og have tatoveret en ræv. Men der var lang ventetid, og så var der en tatovør som havde tegnet de fineste roser. Og irriterende kunde som jeg nu engang kan være, fik jeg ham faktisk til at lave rosen i sort/hvid, i stedet for i farver (normalt får man ikke lov til at bede om ændringer ved walk-ins). Så det var jeg utrolig glad for, da jeg så kunne sætte den på min underarm, og den passede til resten af mine tatoveringer på mine arme, som alle er i sort/hvid.

louisepasfoto-100xb

I lang tid havde jeg skrevet en liste over motiver jeg gerne ville have lavet, og da jeg havde set hvor fint et stykke arbejde han havde lavet med rosen, var jeg straks overbevist om at han også kunne lavet noget kreativt med alle de andre idéer jeg gik og tumlede med. Og ganske rigtigt. Jeg nåede kun lige at nævne et par idéer, før han havde tegnet skitser, der var lige efter mit hoved.

Så vi gik først i gang med den der var vigtigst for mig. At få fjernet teksten der var på hele min højre side af min arm. Jeg var virkelig træt af den. Og måtte høre en del for den. Så Mark foreslog at vi lavede en lysestage der i stedet. Han designede den helt selv. Og sendte mig skitsen. Jeg var solgt på stedet. Den var helt perfekt. Jeg elsker hans stil. Hans fine linjer og alle de krummelurer den var fyldt med, uden at den blev for meget. Samtidig kunne den dække teksten på min arm.

For at den ville passe til de andre tatoveringer jeg har, tilføjede han fine små prikker omkring den, som Aygul i sin tid har lavet på mit venstre håndled, omkring min rose, da hun lavede et cover up.

Den blev så flot, da vi efter mange timer var færdige. Jeg skal dog stadig vænne mig til at jeg har så stor en tatovering på min arm. Men jeg syntes den er utrolig flot. Og lyset er tændt for min morfar, som gik bort alt for tidligt ❤ Vi mangler at tilføje lidt hvidt i den, og samt “tænde” for lyse ved at lave aura med små fine prikker omkring flammen. Men det kommer vi til næste gang.

louisepasfoto-93xb

Mit næste projekt blev Langebro´s udkigstårn. Jeg havde længe gået og overvejet hvordan jeg kunne få mig en “Amager tatovering”. Altså, ikke en plade på lænden, men en ting der symboliserede mine efterhånden 14 år på øen. Det er snart det halve af mit liv. Og det ser ud til at jeg bliver her i mindst 3-4 år endnu, da vi formentlig køber en ny lejlighed snart, på Islands Brygge igen (mere om det snarest). Og så ramte tårnet mig. Ikke sådan fysisk, men tanken. Alle fra Amager kender stedet, og det har en form for værdi, der sidder i hjertet. Det er også stedet jeg mødes med folk, hvis de er på vej over til mig. “Lad os mødes på Langebro, ved udkigsposten”. Det kan jeg meget godt lide. Efterfølgende har jeg faktisk indgået en aftale med en kvinde jeg i fremtiden skal starte firma op sammen med, netop pga jeg har taget et billede af det tårn. Det bliver ved med at få flere betydninger. Og så syntes jeg faktisk bare det er skide skægt at have tatoveret. Mark fik den tegnet præcis som jeg drømte om. Ikke for meget. Ikke for lidt. Lige i øjet. Så nu sidder den på min højre underarm resten af livet. Uanset hvor jeg så ender med at bo rundt omkring i verden, så vil Amager altid være en del af mit hjerte. Og arm.

louisepasfoto-88xb

Den næste tatovering jeg fik, var til min mor. Jeg har min far tatoveret længere oppe af armen. Den er lavet af Uffe Berendt, og tegnet af My Buemann. Jeg har i rigtig mange år tænkt på at få lavet en føntørre til min mor. Hvorfor? Nej, hun er ikke frisør. Hun er til gengæld dagplejer. Og hver morgen vågnede jeg som barn til lyden af min mor der stod og føntørrede sit hår nede i vores gang, inden hun fik de første børn ind af døren. Og resten af mit liv, har jeg tænkt på hende, når jeg hører lyden af en føntørrer, og straks får jeg den her tryghedsfornemmelse. Det er lidt skørt. Så derfor fik jeg lavet en god gammeldags føntørrer med “mor” skrevet i ledningen. Hun rystede forresten bare på hovedet af mig da jeg glad forsøgte at vise hende den, sidste gang jeg var hjemme på Fyn.

louisepasfoto-102xb

Den seneste jeg har fået lavet, er en touch up af min gamle ugle på håndledet. Den var efterhånden blevet lidt trist, og detaljerne var faldet sammen. Det var ærgerligt at se den hænge med næbbet dagligt, og det tror jeg også Mark ret hurtigt opfangede, og det kriblede i hans fingrer for at få lov til at fikse den. Så det gjorde han. Så nu har den et glimt (eller ti ) i øjet, og vingerne er spredt ud. Den har fået en større gren og ny fjerdragt. Den er i det hele taget bare blevet super flot!

louisepasfoto-91xb

Kort om Mark, så er han pokkers tålmodig. Og smiler af mig, når jeg begynder at fjumre rundt og panikke over hvad han har af idéer. (Desværre) har han altid ret. Fx sagde han at der skulle skygger i min føntørrer, hvilket jeg nægtede. Og nu syntes jeg den ser tam ud i forhold til alle de andre. Det var ham der ville fikse uglen, og se bare hvor flot den er nu. Jeg var skeptisk overfor at skulle have en kæmpe lysestage på hele min ene arm, men han garanterede mig at det ville blive flot. Og det er den. Så lige nu er min frygt lidt, at han siger at jeg bliver tusset på hele kroppen med tiden (!!!!), når nu han plejer at få sin vilje og ret. Så nu må vi se hvordan pokker jeg ser ud om et par år. Er garanteret bare helt sort af tatoveringer.

Han er god til at lytte. Han forstår hvad det er man gerne vil have lavet. Igen, meget tålmodig.

Så har han god humor. Og jeg kan afsløre at det er hans skyld at jeg brugte en hel søndag på at se “Bonde søger brud”. Ja, hvis man graver længe nok, så er der mere end kæk skaterdreng fra Amager gemt i ham. Han er super cool!

louisepasfoto-87xb

Det jeg vil sige med mit indlæg, er at man er i virkelig gode hænder i wicked workshop. Og jeg er virkelig glad for mine flotte tatoveringer fra Mark. Man får virkelig et håndværk. Der bliver lagt tanker, tid og hårdt arbejde i dine tatoveringer. Uanset om man kommer og fortæller at man gerne vil have lavet en cykel, en føntørrer og Langebro, så syntes han det er cool projekter, som han gerne går ind i.

Thomas der også arbejder dernede, har lige tatoveret mig i lørdags, og den er mindst lige så flot, så ham kan man altså også roligt gå til.

Klapsalver til drengene for at have opbygget en shop, hvor man føler der bliver taget godt hånd om en, og fordi de har skabt et roligt miljø, hvor man har lyst til at hænge ud.

Jeg glæder mig allerede til d.5 janauar, hvor vi går videre med projekt arm.

Mark: https://www.facebook.com/markSNORtattoo/?fref=ts
Wicked Workshop: https://www.facebook.com/WickedWorkshop/?fref=ts
Thomas: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.940487805993354.1073741830.156453277730148&type=3
Aygul: https://www.facebook.com/aygultattoo/?fref=ts

louisepasfoto-24xb

Photo credit: James Hjertholm https://www.facebook.com/JamesHjertholmPortfolio/?fref=ts

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s